Workshop ‘Ontmoeting met het Sjamanisme door middel van Totemenergie’

Totemdieren of Krachtdieren stammen uit de traditie van de indianen. De dieren hebben eigenschappen waar je bepaalde boodschappen in kunt ontdekken, ook kun je er bepaalde krachten aan ontlenen. Totemdieren kunnen een gids voor je zijn en je beschermen, maar ze kunnen je ook helpen om je levenslessen te leren Door je te verdiepen in je persoonlijke Totemdieren kun je ontdekken wat voor soort ondersteuning zij jou te bieden hebben en hoe zij je kunnen helpen in jouw eigen leven. Het is belangrijk om te beseffen dat elk dier je iets unieks heeft te bieden. Je kunt in je leven met meerdere totemdieren te maken krijgen. Hoewel meestal maar één totem zich het sterkst in ons leven manifesteert (Levens Totem), spelen andere totems ook een rol. We kunnen bijvoorbeeld ook een totem hebben voor één bepaalde dag (Boodschap Totem), of een totem kan ons bijstaan gedurende een moeilijke periode in ons leven (Reis Totem).

Ook jij hebt zo’n persoonlijk Totemdier, ook al ben je je daar wellicht niet van bewust. De karaktertrekken en eigenschappen van jouw Totemdier weerspiegelen die van jou. Dat wil zeggen: de eigenschappen van jou en je Totemdier kunnen overeenkomen, maar het kan ook zijn dat jouw Totemdier juist die kwaliteiten bezit die, als je ze zou ontwikkelen, jouw persoonlijke groei ten goede zou komen.

Verder kan een Totemdier je kracht en advies geven en je begeleiden op je Pad. Door je te verbinden met datgene waar jouw Totemdier voor staat, kun je alle vaardigheden die je al bezit, vergroten en kun je die bekwaamheden die je goed zou kunnen gebruiken, aanleren. Door je te verdiepen in je Totemdier, door erover en ervan te leren en door er mee samen te werken, kun je weer in harmonie leren leven met de Natuur.

Zo kun je (weer) leren luisteren naar wat dieren je te vertellen hebben. Je leert niet alleen luisteren naar je eigen Totemdier maar ook naar al die dieren die je in je dagelijkse leven en in je dagelijkse omgeving tegenkomt. Op deze manier kun je steeds meer over jezelf te weten komen en leren begrijpen hoe de Spirituele wereld zich in ons leven openbaart.

Deze workshop is een ontmoeting met je Totemdier en daardoor ook een ontmoeting met de wereld van het Sjamanisme. Wellicht vormt deze workshop een eerste stap op een boeiende, intrigerende en leerzame Reis.

Kosten van deze workshop:  90 euro
Minimaal aantal deelnemers: 6
Geplande datum;  12 juli 2016
Tijden; 10 tot 17:00 uur
Begeleider: Isabella Sophia

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30