Summerschool 13, 14 en 15 juli 2018 In je kracht!

Hoe zou het zijn als je leert om op een hele makkelijke, moeiteloze en plezierige manier je belemmeringen te overwinnen en onder alle omstandigheden in je kracht te stappen? Wil je daarnaast een verdieping maken in je persoonlijke ontwikkeling en tegelijkertijd een heerlijke boost krijgen? Dan is onze summerschool 3-daagse wellicht wat voor jou!

We werken met diverse oefeningen uit de verschillende opleidingen en workshops die Ananta biedt. Daarnaast maak je in deze dagen kennis met een aantal facetten uit het sjamanisme. Alles bij elkaar levert een diepgaand contact op met jezelf en leer je hoe je moeiteloos in je kracht kunt komen en blijven. Het programma inhoudelijk is dynamisch, afgestemd op de groep en het moment. Wel kunnen we je een beeld geven hoe het er globaal uit zal zien:

Dag 1:

Op de eerste dag beginnen we in de ochtend met lichaamswerk en maak je verbinding met die plekken in je lijf waar de energie niet lekker doorstroomt. Na de lunch tunen we verder in op deze energieblokkades en ga je middels ademwerk op een plezierige manier aan de slag met de onderliggende overtuigingen en mantra’s die je beperken en belemmeren om jezelf te blijven onder alle omstandigheden. In de avond kun je dan lekker ontspannen en ontvang je een heerlijk klankconcert..

Dag 2:

Deze dag borduren we voort op de eerste dag en gaan we werken met je verlangens in plaats van je belemmeringen, die we vervolgens versterken met een diepgaande ademsessie. In de middag neemt Mark je me op een sjamanistische reis en leer je om je angsten om te zetten naar kracht op een intense maar eenvoudige manier. In de avond wordt je meegenomen in een Trance Dance om de reis ook te integreren in je lichaam.

Dag 3:

Deze dag staat in het teken van ontspannen en integreren van de afgelopen dagen en je maakt in de ochtend contact met je eigen binnenwereld en ervaart wat de veranderingen in positieve zin hebben gedaan. De middag vervolg je je reis en integreer je alles wat je hebt geleerd en krijg je de tools aangereikt hoe je het geleerd ook op een eenvoudige manier kan toepassen in je dagelijkse leven.

Het programma is gericht op ervaren, dus je kunt allerlei oefeningen, visualisaties en beweging verwachten. We adviseren je dan ook om makkelijke kleding aan te trekken en een grote handdoek of een plaid mee te nemen.

Er wordt gewerkt met een kleine groep (max 12) zodat er alle ruimte is voor ieders persoonlijke proces. De dagen starten om 10.00 uur (vanaf 9.30 uur staat de koffie en de thee klaar) en eindigen rond 21.00 uur. Op zondag ronden we de 3-daagse rond 17.00 af. Afhankelijk van het weer wisselen binnen- en buitenactiviteiten elkaar af.

Voor koffie/thee/water/sap en lunch wordt gezorgd. Op vrijdag en zaterdag is er tussen 17.00 en 19.00 een lange pauze, waarin je kunt gaan eten. Mensen die dichtbij wonen gaan soms naar huis, anderen warmen iets op bij Ananta.

In de winkelstraat een paar honderd meter van Ananta vandaan zijn er tevens verschillende mogelijkheden om een terrasje te pakken of eten te bestellen.

Kom je van ver, zijn er in de omgeving verschillende B&B mogelijkheden, er is een stay-okay hostel en er zijn diverse campings.

Je kunt je opgeven bij Isabella Sophia via de mail; info@ananta.nl of i.albers@ananta.nl. Telefonisch kan ook: 035-7512030 Ananta Opleidingen is gevestigd in Soest, Lange Brinkweg 11-A (eerste verdieping). Kom je met openbaar vervoer kun je het beste met de trein naar station Soestdijk gaan. Van daaruit is het een paar minuten lopen.

Kosten voor deze 3-daagse: 333,- euro.

We kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Warme groet, namens het team summerschool,

Isabella Sophia

(035) 751 20 30