Mindfulness training

 

 

Heb jij last van stress? Ken jij het gevoel dat je tijd te kort komt? Dwalen jouw gedachten regelmatig af of pieker je veel? Wil jij meer van het leven genieten? Mocht je een van deze vragen met ‘Ja’ beantwoorden dan is een Mindfulness cursus wellicht iets voor jou.
Mindfulness is een modern jasje voor eeuwenoude technieken die je helpen om in je lijf te komen, te ontstressen, beter te kunnen genieten en in het moment te leven. Het doel van deze cursus is dat je deze technieken in je dagelijks leven gaan integreren zodat je na de cursus er de vruchten van blijft plukken.
Ananta biedt nu een mindfulness cursus aan volgens de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) methode. Deze methode heeft een vast kader waarbij er een duidelijke opbouw is in de oefeningen en het ontwikkelen van lichamelijk, mentaal en emotioneel bewustzijn. Tijdens de avonden krijg je veel praktisch toepasbare oefeningen die variëren van bewustwordingsopdrachten, meditaties, visualisaties, ademhalingsoefeningen tot lichamelijke oefeningen en oefeningen waarbij de zintuigen geprikkeld worden.

 

De cursus bestaat uit acht bijeenkomsten van 2,5 uur die eens in de veertien dagen plaats vinden (de data vind je onderaan). Je haalt het meeste uit de cursus als je, de tijdens de bijeenkomsten behandelde opdrachten, thuis oefent. Om je daarbij te ondersteunen ontvang je een werkboek en audiobestanden met oefeningen.

Deze mindfulness cursus wordt gegeven door Bhart Nijland. De groep bestaat uit maximaal 10 personen. De cursus kost €333,- per persoon voor de hele cursus inclusief boek en geluidsbestanden.

De cursus is op donderdag avonden van 19.30 tot 22 uur. De data zijn
30 november, 14 december, 4 en 18 januari 2018, 1 en 15 februari, 1 en 16 maart.

Voor meer informatie of om je op te geven, kun je contact op nemen met Bhart: 06 465 362 70, bhart@bhartnijland.nl

(035) 751 20 30