Werken aan zelfvertrouwen

Een gebrek aan zelfvertrouwen kan een behoorlijke impact hebben op uw leven. Heeft u daar moeite mee en zou u graag wat zelfverzekerder in het leven staan? Dan kunnen wij bij Ananta u helpen. Wij bieden u diverse workshops en opleidingen aan waarmee u de mogelijkheid krijgt om uw zelfvertrouwen te vergroten. Door het werken aan zelfvertrouwen komt u zekerder over bij andere mensen, kunt u efficiënter werken en zult u progressie zien in uw dagelijkse werkzaamheden. Kortom, meer zelfvertrouwen geeft u een beter leven. Dus wilt u graag werken aan zelfvertrouwen en daardoor minder twijfelen aan het verrichtten van bepaalde handelingen? Dan bent u bij Ananta aan het juiste adres.

Ananta: voor het werken aan zelfvertrouwen

Door u te helpen met het werken aan zelfvertrouwen zult u na een aantal sessies uw zelfvertrouwen zien groeien. Hierdoor zult u sterker in het leven staan, wat ook bij dagelijkse handelingen een groot voordeel heeft. Wanneer u een manier zoekt om uw leven vorm te geven kunt u in uw leven verwezenlijken wat u belangrijk vindt. Aan het begin van het traject begint u met een intake. In dit intakegesprek bespreekt u samen met uw coach de doelen die u wilt behalen. Op basis van dit gesprek zal uw coach een training ontwikkelen die erg belangrijk is voor het werken aan zelfvertrouwen.

Werkvormen van Ananta

Wanneer u meer zelfvertrouwen belangrijk vindt doet u er goed aan om uzelf te ontwikkelen. Wij bieden u de uitdaging om met uzelf aan de slag te gaan en een stap verder te zetten. Dankzij het veelzijdige aanbod, onze ervaren docenten en de praktijkgerichte lessen bieden wij u lessen van een professionele kwaliteit aan. Naast het werken aan zelfvertrouwen zetten wij bij Ananta de volgende werkvormen in:

  • Coaching
  • Therapie (lichaamsgerichte therapie, archetypische psychologie)
  • Sjamanistische technieken
  • Chakrapsychologie
  • Energiewerk
  • Communicatie met jezelf en anderen

Ja, ik wil werken aan zelfvertrouwen!

Bent u benieuwd wat werken aan zelfvertrouwen voor u kan betekenen? Ontdek dan wat Ananta u te bieden heeft. Kijk eens rond op onze website of neem voor meer informatie contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Naast het werken aan uw zelfvertrouwen bieden wij een breed scala aan trainingen aan waarbij ‘worden wie je bedoelt was te zijn’ centraal staat. Weet u zeker dat u met behulp van de coaches van Ananta wilt werken aan uw zelfvertrouwen of één van de andere cursussen? Dan kunt u zich direct aanmelden.

Ja, ik wil werken aan zelfvertrouwen!

Benieuwd wat werken aan zelfvertrouwen voor jou kan betekenen? Ontdek wat Ananta opleidingen en advies voor jou kunnen betekenen. Bezoek de website en laat je informeren. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen op de website. Direct aanmelden kan natuurlijk ook!

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30