Regressietherapie

Op zoek naar regressietherapie? Deze vorm van therapie pakt het probleem daar aan waar het is ontstaan: bij de oorsprong. Dit voorkomt symptoombestrijding, resulteert in korte termijn therapie, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook leidt tot daadwerkelijke oplossingen van het probleem. Alles wat je ooit bent geweest, maakt nu nog deel van je uit en daarvan is een groot deel afkomstig uit je kindertijd.

Ananta voor jouw regressietherapie

Zowel de „leuke‟ kanten, zoals speelsheid en onbevangenheid, als de minder leuke kanten, zoals verdriet, onzekerheden en angsten die nog steeds kunnen doorwerken in je dagelijkse leven. Door middel van regressie kunnen deze minder leuke kanten onder ogen worden gezien en worden losgelaten. Niet direct herkenbare behoeften uit je kindertijd kunnen duidelijk worden gemaakt en alsnog worden vervuld. Het is mogelijk dat je in jezelf een deelpersoonlijkheid tegenkomt, waar je contact mee kunt maken om zo jezelf beter te begrijpen en te helen.

Bij Ananta worden naast regressietherapie de volgende werkvormen ingezet:

• Coaching
Therapie (lichaamsgerichte therapie, archetypische psychologie)
• Sjamanistische technieken
• Chakrapsychologie
• Energiewerk
• Communicatie met jezelf en anderen

Ja, ik wil regressietherapie

Benieuwd naar wat regressietherapie voor jou kan betekenen? Ontdek wat Ananta opleidingen en advies voor jou kunnen betekenen. Bezoek de website en laat je informeren. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen op de website. Direct aanmelden kan natuurlijk ook!

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30