Regressietherapie Utrecht

Bent u op zoek naar een behandelaar die regressietherapie in Utrecht of omstreken aanbiedt? Dan zit u goed bij Ananta Opleidingen & Advies. Deze vorm van therapie pakt het probleem bij de kern aan. Tijdens de behandeling gaan we zoeken en kijken naar de oorsprong van het probleem. Wellicht denkt u nu dat we daar nooit goed achter kunnen komen, maar de oorsprong van een probleem is ook lang niet altijd even voor de hand liggend. Het is echter goed om gebeurtenissen te ontrafelen en zo tot de kern van uw probleem te komen. Waarom we zoeken naar de oorsprong? Dit voorkomt symptoombestrijding, resulteert in korte termijn therapie, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook leidt tot daadwerkelijke oplossingen van het probleem.

Diep graven en loslaten

Alles wat je ooit bent geweest, maakt nu nog deel van je uit en daarvan is een groot deel afkomstig uit je kindertijd. Tijdens de regressietherapie nabij Utrecht gaan we dus diep graven. Zowel de ‘positieve’ kanten, zoals speelsheid en onbevangenheid, als de minder leuke kanten, zoals verdriet, onzekerheden en angsten die nog steeds kunnen doorwerken in je dagelijkse leven nemen we onder de loep. Door middel van regressie kunnen deze minder leuke kanten onder ogen worden gezien én worden losgelaten. Dat loslaten is een belangrijk onderdeel van de regressietherapie.

Niet direct herkenbare behoeften uit je kindertijd kunnen duidelijk worden gemaakt en alsnog worden vervuld. Het is mogelijk dat je in jezelf een deelpersoonlijkheid tegenkomt, waar je contact mee kunt maken om zo jezelf beter te begrijpen en te helen.

Over Ananta Opleidingen & Advies

Ananta is een breed georiënteerd opleidingsinstituut en biedt zowel kort- als langdurende opleidingstrajecten gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Wij zijn er voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen en op andere wijze om wil gaan met werk- en ondersteuningsvormen. Bij Ananta worden naast de coachingopleiding ook nog andere werkvormen ingezet:

  • Therapie (lichaamsgerichte therapie, archetypische psychologie
  • Sjamanistische technieken
  • Chakrapsychologie
  • Coaching
  • Energiewerk
  • Communicatie met jezelf en anderen

Aanmelden voor regressietherapie

Wilt u zich aanmelden voor onze regressietherapie nabij Utrecht? Meld u dan direct aan via de website of neem even contact met ons op. Als u nog vragen hebt, beantwoorden wij die graag voor u. Ananta is er om u verder te helpen.

Aanmelden Contact opnemen

Aanmelden Contact opnemen
(035) 751 20 30