Regressietherapie in Amersfoort

Wilt u graag terecht bij een behandelaar voor regressietherapie in Amersfoort? Dat kan! Bij Ananta bent u aan het juiste adres. Ervaart u een probleem in het heden? Dan ligt de oorsprong heel vaak in het verleden. Met regressietherapie wordt de kern van het probleem aangepakt; het is een doeltreffende manier om het verleden te herbeleven en verwerken. We gaan samen kijken en onderzoeken wat de oorsprong van het probleem is; deze is niet altijd even voor de hand liggend. Het kan gaan om onverwerkte trauma’s, maar ook over weggestopte ervaringen waar u NU nog last van heeft. Hebben we de oorzaak eenmaal gevonden? Dan gaan we direct aan de slag! Dit voorkomt symptoombestrijding en resulteert in korte termijn therapie. Dit is voor u niet alleen kostenbesparend, maar zorgt er ook voor dat er daadwerkelijke oplossingen komen voor het probleem. En dat is wat u wilt!

Hoe werkt regressietherapie in Amersfoort?

We staan er niet vaak bij stil, maar hoe wij nu zijn is voor een groot deel gevormd in onze kindertijd. Ervaringen, situaties en personen van vroeger hebben ons gemaakt tot wie we nu zijn. Bij regressietherapie in Amersfoort duiken we diep het verleden in. We bekijken zowel de ‘positieve’ kanten als de speelsheid en onbevangenheid van u als kind. Maar we gaan ook inzoomen op de minder leuke kanten van toen. Denk aan verdriet, angsten en onzekerheden die nog door kunnen sluimeren in uw dagelijks leven. Middels regressietherapie komen we oog in oog te staan met beiden kanten en kunnen de negatieve losgelaten worden. Tevens kunnen we kijken naar niet direct herkenbare behoeften uit de kindertijd: hoe kunnen ook deze losgelaten worden óf eventueel worden gevuld? Het is goed mogelijk dat u een deelpersoonlijkheid tegenkomt. Hier kunt u contact mee maken om uzelf nog beter te leren kennen, begrijpen én te helen. We gaan dus vooral uit van uw eigen krachten.

Over ons

Besluit u bij Ananta uw regressietherapie in Amersfoort te volgen? Dan krijgt u hier een hoop voordelen voor terug. Ananta is een breed georiënteerd opleidingsinstituut. Hier kunt u zowel kort- als langdurige opleidingstrajecten volgen. Deze zijn gericht op persoonlijke ontwikkelingen en transformatie en bewustwording. Wilt u zich graag blijven ontwikkelen of op een andere wijze leren omgaan met werk- en ondersteuningsvormen? Dan kan onze regressietherapie u helpen. Daarnaast kunt u bij Ananta terecht voor;

  • Sjamanistische technieken
  • Chakrapsychologie
  • Coaching
  • Andere therapievormen als lichaamsgerichte therapie
  • Energiewerk
  • Communicatie met jezelf én anderen

Neem contact op!

Wilt u graag regressietherapie in Amersfoort volgen bij Ananta? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Ook wanneer u nog vragen heeft over deze therapievorm. Wij helpen u van harte verder.

Aanmelden Contact opnemen
(035) 751 20 30