ananta

Bewustzijn is Licht en dit Licht dragen wij met ons mee in onze innerlijke kern.

Wij zijn het ontkiemende Zaad….

Elke droom start met een gedachte; het zaad (mannelijke energie), en vandaaruit ontstaat de creatie vanuit de bewuste intentie de je meegeeft, om je droom daadwerkelijk op aarde te manifesteren. (vrouwelijke energie)

Kundalini energie is het opstijgende vuur van inzicht. Deze slangenenergie ligt opgerold in het onderste chakra en die naarmate je inzicht groeit zich steeds verder opricht. De slang ligt in het onderlichaam en beheerst de seksualiteit en de levens energie. De mate waarin je bewust bent, verbonden met de kracht van je intenties, bepalen hoe effectief je deze energie in je leven kunt inzetten om je leven te manifesteren zoals je dat wilt. We noemen dit ook wel alchemie, het omzetten van de ene energie in de andere.

Binnen deze leergang werken we met alchemie en kom je weer in contact met de kosmische Moederenergie Omega om vandaaruit contact te maken met de dieper liggende mysterie van de vader; Alpha.

In het werken met de Alpha en de Omega, het Goddelijke mannelijke en vrouwelijke leer je om scheppingsenergie om te zetten naar creatie en manifestatie en jezelf te vernieuwen en te verjongen. Je wordt als het ware je eigen Bron van licht en leven en kunt zo loskomen en onthechten van de behoefte aan bevestiging, erkenning en bestaansrecht vanuit de buitenwereld en loskomen van de angst voor afwijzing en niet goed genoeg te zijn; je wordt vrij!

In je reis als slangenpriesters werk je met de vrouwelijke scheppingsenergie, die je vanuit de Bijbel kent als graalenergie. Deze heilige graal is niets anders dan het bekken van een vrouw die in een open relatie staat met de kosmos en het veld van kosmische informatie. Belangrijk is dat deze vorm van scheppen op een zeer natuurlijke wijze één is met de kosmos en het informatieveld van het grote geheel.  Deze  graalenergie wordt zowel in de baarmoeder als in het hoofd (pijnappelklier) geactiveerd en is een krachtige, vrouwelijke liefdesenergie die de mens uitnodigt tot een nieuwe relatie met de levenskracht. Deze energie kun je ervaren als gelukzaligheid, liefdesbewustzijn en eenheid en werkt diep door in het fysieke lichaam en activeert het cel bewustzijn.

Als de vrouwelijke goddelijke energie is geactiveerd, gaat de reis verder met de mannelijke energie en volgen we het inwijdingspad van Horus, de mannelijke Goddelijke energie. De Egyptenaren noemden dat de weg van Horus; de Koninklijke weg. Hierin volgen we ook het pad van Hathor de Godin van de liefde want liefde is de voorwaarde om de mannelijke energie in onszelf te helen en opnieuw geboren te laten worden. Hathor betekent letterlijk baarmoeder van de God Horus

Het verhaal van Jezus en zijn wederopstanding verwijst naar een veel oudere geschiedenis en reikt terug tot in de tijd van Lemurië. Hij werd ingewijd door Moeder Maria (hogepriesteres van Isis vrouwelijke Goddelijke energie) en Maria Magdalena (hogepriesteres van Horus/Hathor mannelijke Goddelijke energie) Deze inwijding herstelt de verbinding met het goddelijke en laat ons uit onszelf geboren worden in verbinding met onze tweelingziel; onze ziel wordt heel. Dit brengt evenwicht in het hartchakra en de uiteindelijke vereniging van het mannelijke en vrouwelijke in het voorhoofd en kruinchakra.

image002

Tot nu hebben de menselijke incarnaties op aarde een belangrijk gemeenschappelijk doel gehad: zij gaven ons ervaringen in allerlei opzicht. Alle opeenvolgende incarnaties op aarde zijn een aaneengeschakelde keten van oorzaak en gevolg. Ieder stukje pijn dat we laten liggen in het ene leven, komt terug in een ander leven om ons uit te dagen er dan beter mee om te gaan en het oude patroon te helen. We kunnen het ook opnieuw laten liggen. Kenmerk van deze tijd en van de grote dimensionele overgang waar we nu voor staan, is om al deze geleefde levens tot heelheid te brengen in onszelf en een nieuwe start te maken als geheeld mens, die niet alleen zijn aardelevens in zichzelf tot heelheid heeft gebracht, maar ook de planetaire en kosmische verbindingen heeft hersteld. Voor wie hier aan toe is, is nu de tijd om al die levens in jezelf te helen en een pionier te zijn voor de nieuwe (maar eigenlijk oude) energie.

Deze reis is een doorlopende reis van 1 dag in de maand; jij bepaald zelf hoe ver en hoe diep je wilt gaan en wanneer de reis voor jou klaar is. Iedere dag is een afgeronde dag. We starten met de volgende groep in september 2017 en je schrijft je per keer in voor in voor 10 dagen. Kosten per dag zijn € 122 Voor de actuele data kun je even contact opnemen.

Heb je interesse, en/of behoefte aan eerst meer informatie of afstemming bel me dan even; 035-7512030 of mail me; i.albers@ananta.nl

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30