Preventie

Met een Preventief Vitaliteits Onderzoek (PVO) worden gezondheidsrisico’s in kaart gebracht. Vaak zijn er in ons fysieke lichaam processen actief waar we geen weet van hebben, maar die ons wel een onbestemd gevoel kunnen geven. Dit gevoel kan zowel voortkomen uit een psychosociale als uit een psychosomatische belasting. Hierdoor kan ons persoonlijk welbevinden negatief beinvloed worden.

De door ons gebruikte methode is complementair aan een standaard medisch onderzoek vanuit de reguliere gezondheidszorg. Middels een geavanceerd analyse- & therapiesysteem wordt de actuele vitaliteit en mogelijke verstoringen gemeten, die op langere termijn tot een chronische kwaal kunnen leiden. Hierbij wordt de psyche beoordeeld als zeer belangrijke factor. Aan de hand van de resultaten wordt samen met de client afgestemd wat het beste vervolgtraject is.

Wij behandelen tevens verstoringen en blokkades in het lichaam, waardoor de energie weer gaat stromen en klachten worden opgeheven, zelfs voordat ze zich in het lichaam hebben gemanifesteerd. Zodoende werkt deze methode goed bij het preventief gezond houden van jezelf.

Klachten die bij uitstek goed te behandelen zijn met deze methode zijn o.a.; burn-out, darmproblematiek, allergieën, (winter)depressies, ziekte van Lyme, whiplash, migraine, overgangsklachten, stress-gerelateerde aandoeningen, (lage) rugpijn. Ook chronische aandoeningen zijn goed te behandelen waardoor klachten significant kunnen verbeteren. Deze methode wordt ook succesvol ingezet bij kinderen met bijvoorbeeld ADHD, PDD-NOS en overige autistisch gerelateerde aandoeningen.

Op 13 januari 2013 waren wij te zien in de uitzending van Lifestyle Experience (RTL4) met een interview over preventieve zorg en burn-out. Klik hier om de uitzending te bekijken.

(035) 751 20 30