Opleiding holistische coach

Bent u op zoek naar een opleiding holistische coach? Zoek dan niet verder en kijk eens wat Ananta u te bieden heeft. Ananta heeft namelijk precies de opleiding die u zoekt. In onze opleiding holistische therapeut wordt veel aandacht besteed aan de drie eenheden: geest, lichaam en ziel. Holistische begeleiding gaat uit van een eenheid tussen de geest, het lichaam en de ziel. Deze drie eenheden zijn niet van elkaar te scheiden. Wanneer er wordt gekeken naar de ontwikkeling van deze is hier wel een wezenlijk onderscheid in te maken.

Ananta biedt u een opleiding holistische coach

De opleiding tot holistisch coach en therapeut is een 4-jarig beroepsopleiding op Hbo-niveau. Binnen de opleiding worden technieken en methoden uit diverse therapeutische stromingen aangeboden en geïntegreerd tot een unieke en persoonlijk begeleidingsvorm. Onze opleiding in kleinschalig, waarin bewust gekozen wordt voor het werken met kleine groepen. Hierdoor is er namelijk veel ruimte voor persoonlijke aandacht, wat uw ontwikkeling en groei ten goede komt. Daarnaast beïnvloed de kleinschaligheid ook het onderling contact tussen de studenten en de docenten.

In de opleiding wordt er gewerkt vanuit het holistisch principe, wat letterlijk betekent: vanuit het geheel van lichaam, geest en ziel. De totale mens staat centraal en wordt behandeld op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en op spiritueel niveau. Nieuwe ontwikkelingen in dit vakgebied worden nauwlettend gevolgd en waar wenselijk direct doorgevoerd in ons onderwijsprogramma. Daarnaast nodigen we uit om dat wat er aan oude kennis in ieder aanwezig is opnieuw te integreren.

Andere opleidingen van Ananta

Bij Ananta kunt u niet alleen terecht voor een opleiding tot holistische coach, maar bieden wij u nog meerdere opleidingen aan:

Ja, ik wil de opleiding holistische coach volgen!

Bent u geïnteresseerd in onze opleiding holistische coach en bent u benieuwd of deze ook geschikt is voor u? Kijk dan eens rond op de website voor meer informatie of neem eens contact met ons op. Bent u al overtuigd van de opleiding? Dan kunt u zich ook direct aanmelden!

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30