Natuurgeneeskunde opleiding

Het komt tegenwoordig steeds meer voor dat reguliere zorg niet voldoende is om bepaalde klachten te behandelen. Om deze reden is er een stijging te zien in de vraag naar alternatieve gezondheidszorg, zodat mensen op een natuurlijke wijze weer in balans kunnen komen. Bent u op zoek naar een natuurgeneeskunde opleiding? Deze vorm van alternatieve geneeskunde begint waar de oorspronkelijke geneeskunde begon: in de natuur. Natuurgeneeskunde opleiding betekent veel bezig zijn met natuurlijke geneeskundige middelen om kwalen, pijn en zelfs depressies te behandelen; hier wordt veel aandacht aan besteed gedurende opleiding. Na deze Hbo-opleiding ben je een gediplomeerd “natuurkundige”, die zelfstandig patiënten kan én mag behandelen.

Ananta: voor jouw natuurgeneeskunde opleiding

Natuurgeneeskunde opleiding betekent zorg. En zorg wordt teruggekoppeld aan de natuur. Ananta heeft heir al jaren ervaring mee en biedt diverse opleidingen en workshops aan, die gericht zijn op natuurgeneeskunde. De opleiding is heel kleinschalig, waardoor er veel persoonlijke aandacht is. Dit komt uw ontwikkeling en groei ten goede. De diploma’s en certificaten die Ananta versterkt zijn volledige geaccrediteerd en bieden baangarantie. Na afronding van de studie en het behalen van je diploma kun je jezelf inschrijven bij beroepsverenigingen. Hierdoor komen uw cliënten in aanmerking voor een vergoeding van ziektekostenverzekeraars.

Over Ananta

Ananta is er voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen en op andere wijze om willen gaan met werk- en ondersteuningsvormen. Hierdoor kunt u inspelen op veranderingen in de samenleving en de hulpvragen die daardoor ontstaan. Ananta is een breed georiënteerd opleidingsinstituut en biedt zowel kort- als langdurende opleidingstrajecten gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Dankzij ons veelzijdige aanbod, de ervaren docenten en de praktijkgerichte lessen zetten wij al vele jaren een herkenbare en professionele kwaliteit neer. Bij Ananta worden de volgende werkvormen ingezet:

  • Coaching
  • Therapie (lichaamsgerichte therapie, archetypische psychologie)
  • Sjamanistische technieken
  • Chakrapsychologie
  • Energiewerk
  • Communicatie met jezelf en anderen

Ja, ik wil een natuurgeneeskunde opleiding

Bent u benieuwd wat een natuurgeneeskunde opleiding voor jou kan betekenen? Kijk dan eens rond op onze website en laat je informeren. Ook is het mogelijk om contact met ons op te nemen via het contactformulier, dan vertellen wij je graag alles over de mogelijkheden. Heeft u interesse in één van onze andere opleidingen of workshops en wilt u hier graag wat meer over weten? Neem dan contact met ons of kom eens langs op één van onze open dagen.

Direct aanmelden kan natuurlijk ook!

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30