Holistisch therapeut

Wilt u een holistisch therapeut worden? Zoek dan niet verder en kijk eens wat Ananta u te bieden heeft. Holistische begeleiding gaat uit van de eenheid tussen de geest, het lichaam en de ziel. Deze drie eenheden zijn niet van elkaar te scheiden, maar wel te onderscheiden als het om ontwikkeling gaat. Een holistisch therapeut maakt gebruik van deze drie eenheden en zorgt voor een perfecte balans, zodat u weer lekker in uw vel zit! Kortom, voor de beste holistisch therapeut moet u bij Ananta zijn.

Ananta: uw holistisch therapeut

Onze holistische therapeuten hebben jarenlange ervaring in het vak. Door gebruik te maken van de kennis van Ananta zult u al snel de voordelen merken. In de opleiding wordt er gewerkt vanuit het holistisch principe, wat letterlijk betekent: vanuit het geheel van lichaam, geest en ziel. De totale mens staat centraal en wordt behandeld op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en op spiritueel niveau. Al onze holistische therapeuten zijn officieel bevoegd en zijn in het bezit van de juiste en benodigde certificaten. Daarnaast is de opleiding holistisch therapeut landelijk geaccrediteerd. Na afloop van de studie kunt u zich dus inschrijven bij beroepsverenigingen, waarmee u in aanmerking komt voor vergoedingen voor uw cliënten.

Ananta

Ananta is een breed georiënteerd opleidingsinstituut en biedt zowel kort- als langdurende opleidingstrajecten gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Wij zijn er voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen en op andere wijze om willen gaan met werk- en ondersteuningsvormen. Bij Ananta worden naast holistische therapie ook nog andere werkvormen ingezet, namelijk:

  • Masterclass voor therapeuten
  • Module medische basiskennis volgens HBO normen
  • Trainersopleiding
  • Communicatietraining
  • Trainersopleiding moeiteloos werken met kinderen
  • Effectiviteit van behandelingen

Ja, ik wil hulp van een holistisch therapeut

Bent u benieuwd naar de opleiding en wilt u graag weten of holistisch therapeut ook iets voor u is? Ontdek dan wat Ananta Opleidingen & Advies voor u kan betekenen. Meer informatie over de verschillende werkvormen vindt u terug op deze website. Wanneer u nog vragen heeft kunt u altijd even het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30