Preventieve zorg

Met een Preventief Vitaliteits Onderzoek (PVO) worden gezondheidsrisico’s opgespoord die verzuim kunnen voorkomen. Centraal daarbij staat het voorkomen van beroepsziekten en stress-gerelateerde aandoeningen. Niet alleen bedrijfsgebonden risico’s zijn belangrijk, minstens even belangrijk is de leefstijl en persoonlijke situatie van de medewerker. Persoonlijke problemen kunnen namelijk eveneens de productiviteit ernstig belemmeren en een burn-out in de hand werken.

De door ons gebruikte methode is complementair aan een standaard medisch onderzoek door de bedrijfsarts. Middels een geavanceerd analyse- & therapiesysteem worden de actuele vitaliteit en mogelijke verstoringen gemeten, waarna deze verstoringen direct behandeld worden. De door ons gebruikte methode (IHealth) biedt tijdens de therapiefase ondersteuning bij acute en chronische problemen.

Alle bevindingen worden gerapporteerd en opgeslagen voor vergelijking op langere termijn, zodat de behaalde vorderingen zichtbaar gemaakt kunnen worden.

Op 13 januari 2013 waren wij te zien in de uitzending van Lifestyle Experience (RTL4) met een interview over preventieve zorg en burn-out.

(035) 751 20 30