Dysthyme stoornis

Bent u op zoek naar een behandeling voor ’n dysthyme stoornis? Dysthymie of een Dysthyme stoornis is een milde, maar langdurige vorm van een depressie. De meeste symptomen duren meestal één à twee jaar, of zelfs nog langer. Mensen die lijden aan dysthyme hebben vaak geen zin meer in de dagelijkse activiteiten, hebben een gebrek een productiviteit en hebben een laag zelfbeeld.

Ananta: voor de behandeling van een dysthyme stoornis

Wanneer dysthymie dichtbij komt, zijn familie, vrienden en collega’s vaak einde raad. Ananta heeft hier al jaren ervaring mee en biedt diverse behandelmethodieken aan, die gericht zijn op dysthyme stoornissen. Die allemaal door gediplomeerde therapeuten zodat u zeker weet dat de behandelmethodes werken en er progressie zit in het psychische toestand van de patiënt.

Bij Ananta worden naast de behandeling van een dysthyme stoornis de volgende werkvormen ingezet:

• Coaching
• Therapie (lichaamsgerichte therapie, archetypische psychologie)
• Sjamanistische technieken
• Chakrapsychologie
• Energiewerk
Communicatie met jezelf en anderen

Ja, ik wil een behandeling voor ’n dysthyme stoornis

Benieuwd naar de behandeling voor een dysthyme stoornis? Ontdek wat Ananta opleidingen en advies voor jou kunnen betekenen. Bezoek de website en laat je informeren. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen op de website. Direct aanmelden kan natuurlijk ook!

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30