Cursus zelfvertrouwen

Bent u op zoek naar een cursus zelfvertrouwen? Zelfvertrouwen vormt één van de belangrijkste eigenschappen om iets succesvol af te ronden of om ergens met succes aan te (durven) beginnen. Soms kan het – om wat voor reden dan ook – dat er een gebrek is aan zelfvertrouwen. Met de cursus zelfvertrouwen, leert u uw zelfvertrouwen te vergroten en zult u taken weer sneller en efficiënter kunnen doen. Wilt u graag uw zelfvertrouwen ontwikkelen in een cursus zelfvertrouwen? Dan kunt u bij Ananta terecht. Samen gaan wij werken aan geloven in uzelf. Zelfvertrouwen is een zekere vorm van geloven in uzelf of overtuigd zijn van uzelf. Wij gaan enerzijds werken aan uw twijfels en onzekerheden wegnemen of verminderen en anderzijds aan het vergroten van uw zelfvertrouwen. Er bestaat een sterke wisselwerking tussen deze twee zijden, daarom is het niet meer dan logisch dat we alles meenemen in de cursus zelfvertrouwen.

Zet deze stap en u heeft er de rest van uw leven profijt van! Niets is vervelender dan een gebrek aan zelfvertrouwen, maar gelukkig kunt u daar iets aan doen samen met Ananta.

Cursus: voor het vergroten van uw zelfvertrouwen

De cursus zelfvertrouwen betekent samenwerken. Samenwerken om taken en handelingen zonder twijfel uit te kunnen voeren. De cursus bestaat uit verschillende workshops die u bespreekt met uw begeleider, zodat de cursus precies bij u aansluit. U krijgt dus echt een cursus om maat, afgestemd op uw situatie en uw onzekerheden of twijfels aan uzelf. Dit is belangrijk, want iedereen is anders en we kunnen niet één standaard cursus zelfvertrouwen aanbieden om iedereen op de beste manier te helpen zijn of haar zelfvertrouwen te laten groeien.

Een gebrek aan zelfvertrouwen zit vaak diepgeworteld, het komt ergens vandaan en kan er langzaam ingeslopen zijn. Om dit gevoel als het ware te herstellen, moeten we soms diep gaan en dat is een zeer persoonlijk proces. Daarom doen wij er alles aan om u op uw gemak te laten voelen. Onze cursus moet een veilige omgeving vormen waarin u zichzelf kunt zijn en waarin u kunt werken aan uzelf onder onze begeleiding. Wij zullen met name veel naar u luisteren. Luisteren is de ander ontvangen, en daardoor begrijpen welke acties nodig zijn om de beoogde veranderingen ook daadwerkelijk te realiseren. Uw persoonlijke verhaal vormt de inhoud van uw cursus zelfvertrouwen.

Andere werkvormen van Ananta

Bij Ananta worden naast de cursus zelfvertrouwen de volgende werkvormen ingezet:

   • Coaching
   • Therapie (lichaamsgerichte therapie, archetypische psychologie)
   • Sjamanistische technieken
   • Chakrapsychologie
   • Energiewerk
   • Communicatie met jezelf en anderen

Ja, ik wil een cursus zelfvertrouwen!

Benieuwd naar wat een cursus zelfvertrouwen voor jou kan betekenen? Ontdek wat Ananta Opleidingen en Advies voor u kan betekenen. Bezoek de website en laat u informeren. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen op de website. Direct aanmelden kan natuurlijk ook! Wij staan voor u klaar en helpen u graag uw zelfvertrouwen een blijvende boost te geven. Een cursus zelfvertrouwen kan iedereen helpen die schade aan het zelfvertrouwen heeft opgelopen, dus u ook.

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30