Cursus persoonlijke ontwikkeling

Vindt u het belangrijk om uzelf te blijven ontwikkelen? Wilt u meer inzicht in uzelf, patronen, overtuigingen en blokkades? Bent u daarvoor op zoek naar een cursus persoonlijke ontwikkeling

Waarom de cursus persoonlijke ontwikkeling van Ananta?

Tijdens de cursus persoonlijke ontwikkeling van Ananta wordt er veel aandacht besteed aan het behalen van uw doelen. Doelen die belangrijk voor u zijn. Tijdens het intakegesprek worden deze doelen achterhaald en uitgebreid besproken met uw persoonlijke coach, welke u ook begeleid gedurende het traject. Na de cursus ontvangt u van ons een certificaat. Dit certificaat is officieel geaccrediteerd en is dus rechtsgeldig.

Werkvormen van Ananta

Ananta is een breed georiënteerd opleidingsinstituut en biedt zowel kort- als langdurende opleidingstrajecten gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Wij zijn er voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen en op andere wijze om willen gaan met werk- en ondersteuningsvormen. Dankzij ons veelzijdige aanbod, de ervaren docenten en de praktijkgerichte lessen zetten wij al vele jaren een herkenbare en professionele kwaliteit neer. Bij Ananta bieden wij u, naast de cursus persoonlijke ontwikkeling, nog meer werkvormen aan, zoals:

Coaching

    • • Therapie (lichaamsgerichte therapie, archetypische psychologie)

 

Sjamanistische technieken

Chakrapsychologie

    • • Energiewerk

 

Communicatie

    met jezelf en anderen

Meer informatie over bovenstaande werkvormen vindt u terug op onze website.

Aanmelden bij Ananta

Heeft u interesse in de cursus persoonlijke ontwikkeling en bent u benieuwd wat dit voor jou persoonlijk kan betekenen? Meld u dan vandaag nog aan bij Ananta. Heeft u nog vragen of wilt u vooraf wat meer informatie ontvangen? Vult u dan het contactformulier eens in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. Wij helpen u graag verder en voorzien u van een persoonlijk advies.

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30