Mindfulness in Soest

Voor mindfulness in Soest bent u bij Ananta geheel aan het juiste adres. Wanneer u merkt dat u veel last heeft van stress, u vaak piekert of het gevoel heeft tijd te kort te komen; dan kan onze cursus een oplossing bieden. Mindfulness is weer razend populair, maar is eigenlijk een eeuwenoude techniek die u helpt om in uw lijf te komen. Middels deze techniek kunt u onthaasten, ontstressen en beter in het moment leven. U zult merken dat u de kleine dingen weer op weet te merken en echt geniet. Het doel van de mindfulness cursus is dat u de geleerde technieken in het dagelijks leven gaat integreren. Bij Ananta kunt u terecht voor mindfulness in Soest die werkt volgens de Mindfulness Based Stress Reduction methode, ofwel MBSR. Dit is een methode waarbij er gewerkt wordt met een vast kader. Binnen dit kader is er een duidelijke opbouw in de oefeningen en wordt er gewerkt aan de ontwikkeling van lichamelijke, mentale en emotioneel bewustzijn. U krijgt een berg aan oefeningen mee die u zelf op ieder moment kunt toepassen. Denk aan bewustwordingsopdrachten, meditaties, visualisaties, ademhalingsoefeningen en lichamelijke oefeningen. Maar dit kunnen ook oefeningen zijn waarbij de zintuigen worden geprikkeld!

Hoe werkt mindfulness in Soest?

Bent u benieuwd naar hoe mindfulness in Soest precies werkt? We leggen het u graag uit. De mindfulness cursus bestaat uit 8 bijeenkomsten. Iedere bijeenkomst duurt twee en een half uur en vindt plaats eens in de veertien dagen. Om het maximale resultaat uit de cursus te halen, adviseert Ananta u om thuis goed te oefenen met de handvatten die u in de cursus aangereikt krijgt. Om dit te ondersteunen, ontvangt u van ons een handig werkboek en diverse audiobestanden waarop ook oefeningen te vinden zijn. In de cursus wordt er gewerkt met groepen van maximaal 10 personen. U betaalt hier €333 per persoon voor; dit is voor de gehele cursus inclusief werkboek en audiobestanden!

Voordelen mindfulness in Soest

Met mindfulness in Soest van Ananta geniet u van vele voordelen. Bent u daar benieuwd naar? Bekijk gerust onderstaand rijtje eens:

  • Stress wordt gereduceerd
  • U komt minder uit uw hoofd en meer in uw lijf
  • U slaapt beter
  • Zowel lichamelijk, als mentaal en emotioneel gezien bent u beter in balans
  • U piekert minder
  • U leert efficiënter met uw tijd om te gaan
  • U leeft meer in het hier en nu en kan daardoor meer genieten van het moment

Vragen? Neem contact op!

Wilt u graag bij Ananta terecht voor mindfulness in Soest, maar heeft u nog wat vragen? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij helpen u van harte verder.

Aanmelden Contact opnemen
(035) 751 20 30