Coachingopleiding

Wilt u meer weten over een coachingopleiding, omdat u eraan denkt een coachingopleiding te volgen? Een coach worden doe je niet zomaar. Een coach moet belangrijke competenties hebben voor zijn team of tutor. Het is daarom ook van essentieel belang dat een coach over uitstekende competenties beschikt en deze ook kan ontwikkelen bij zijn tutor. Ananta Opleiding & Advies biedt u een coachingopleiding aan. U kunt bij ons deze opleiding volgen en wij leiden u op als een coach met de juiste competenties en motiveringskracht. In de opleiding combineren we veel theorie en praktijk, zodat u het geleerde meteen kunt toepassen en kunt oefenen. Heeft u interesse in een coachingopleiding? Lees dan gauw verder.

Ananta: voor uw coachopleiding

In deze coachingopleiding staat leiderschap centraal. Dit is namelijk één van de belangrijkste competenties die een coach moet hebben. Naast leiderschap, wordt er veel aandacht besteed aan de didactiek van de studie. Met andere woorden: hoe breng ik de stof over op mijn team/tutor. In deze opleiding wordt er veel tijd besteed aan rollenspellen en het maken van leerplannen. U leert de methodieken te beheersen om te coachen en anderen te coachen naar effectief gedrag. U leert sterk in uw schoenen te staan om een goede coach voor anderen te zijn, een coach waar anderen op kunnen bouwen. Als coach bent u na de coachingopleiding emotioneel volwassen en u kunt reflecteren op uw eigen handelen als coach. Tijdens de opleiding zal reflectie ook een belangrijk onderdeel vormen.

Over Ananta

Ananta is een breed georiënteerd opleidingsinstituut en biedt zowel kort- als langdurende opleidingstrajecten gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Wij zijn er voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen en op andere wijze om wil gaan met werk- en ondersteuningsvormen. Bij Ananta worden naast de coachingopleiding ook nog andere werkvormen ingezet:

  • Therapie (lichaamsgerichte therapie, archetypische psychologie
  • Sjamanistische technieken
  • Chakrapsychologie
  • Coaching
  • Energiewerk
  • Communicatie met jezelf en anderen

Hbo opleiding tot coach bij Ananta opleidingen

De opleiding tot holistisch coach en therapeut is een 4-jarige beroepsopleiding op hbo-niveau. Binnen de opleiding worden technieken en methoden uit diverse therapeutische stromingen aangeboden en geïntegreerd tot een unieke en persoonlijke begeleidingsvorm.

De opleiding is kleinschalig, waarin bewust gekozen wordt voor het werken met kleine groepen. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht, wat de ontwikkeling en groei van de student ten goede komt en het onderling contact tussen studenten en docenten bevordert. Nieuwe ontwikkelingen worden nauwlettend gevolgd en waar wenselijk direct doorgevoerd in ons onderwijsprogramma. Daarnaast nodigen we uit om dat wat er aan oude kennis in ieder aanwezig is, opnieuw te integreren.

Er wordt gewerkt vanuit het holistisch principe en dat betekent letterlijk vanuit het geheel van lichaam, geest en ziel. De totale mens staat centraal en wordt behandeld op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en op spiritueel/inzicht niveau.

Ja, ik wil een coachopleiding volgen!

Benieuwd wat een coachingopleiding voor u kan betekenen? Ontdek wat Ananta Opleidingen & Advies voor u kan betekenen. Bezoek de website en laat u informeren. Ook is het mogelijk om het contactformulier in te vullen op de website. Direct aanmelden kan natuurlijk ook!

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30