Coach opleiding Utrecht

Wilt u graag een coach opleiding in Utrecht of omgeving volgen? Voor een volwaardige opleiding en meer informatie over de opleiding kunt u bij Ananta Opleidingen & Advies terecht. Een coach wordt u niet zomaar. Als coach moet u over belangrijke competenties beschikken om echt iets te kunnen betekenen voor uw team of tutor. Een coach moet anderen motiveren, stimuleren en verder helpen. Daarom is het erg belangrijk dat een coach over uitstekende competenties beschikt en deze ook kan ontwikkelen bij zijn tutor. Spreekt het u wel aan om voor anderen een coach te zijn? Meld u dan aan voor de coach opleiding nabij Utrecht.

Ananta: voor uw coachopleiding

In deze coachingopleiding staat leiderschap centraal. Dit is namelijk één van de belangrijkste competenties die een coach moet hebben. Naast leiderschap, wordt er veel aandacht besteed aan de didactiek van de studie. Met andere woorden: hoe breng ik de stof over op mijn team/tutor. In deze opleiding wordt er veel tijd besteed aan rollenspellen en het maken van leerplannen. U leert de methodieken te beheersen om te coachen en anderen te coachen naar effectief gedrag. U leert sterk in uw schoenen te staan om een goede coach voor anderen te zijn, een coach waar anderen op kunnen bouwen. Als coach bent u na de coachingopleiding emotioneel volwassen en u kunt reflecteren op uw eigen handelen als coach. Tijdens de opleiding zal reflectie ook een belangrijk onderdeel vormen.

Opleidingsinstituut Ananta

Ananta is een breed georiënteerd opleidingsinstituut en biedt zowel korte als langdurige opleidingstrajecten gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Wij zijn er voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen en op andere wijze om wil gaan met werk- en ondersteuningsvormen. Bij Ananta worden naast de coach opleiding nabij Utrecht ook nog andere werkvormen ingezet, zoals lichaamsgerichte therapie, chakrapsychologie, sjamanistische technieken, energiewerk en communicatie met jezelf en anderen.

Zelf een coach opleiding in Utrecht volgen?

Heeft u wel interesse om een coach opleiding in Utrecht te volgen? Bij Ananta Opleidingen & Advies kunt u zich direct inschrijven voor ons coach opleiding nabij Utrecht. Voor uw aanmelding neemt u contact met ons op.

Aanmelden Contact opnemen

(035) 751 20 30