Behandeling depressie Utrecht

Wie kampt met een depressie zit in een donker gat. Een donkere periode waarin niets interessant lijkt. Een depressie is een stemmingsstoornis die de levenslust wegneemt en dat kan heel gevaarlijk zijn. Helaas komt een depressie tegenwoordig vaker voor dan veel mensen denken. Als het met u gewoon goed gaat, dan merkt u het niet gauw als iemand in uw omgeving een depressie heeft. U ziet alles namelijk rooskleurig in en bent goed gehumeurd. In jouw ogen kan iemand met een (lichte) depressie ook gewoon humeurig overkomen.

Uit statistieken blijkt echter dat gemiddeld 5% van de Nederlandse bevolking in hun leven getroffen wordt door een depressie (in welke vorm dan ook). Herkent u bij uzelf of bij anderen een neerwaartse spiraal? Dan kan een behandeling voor depressie nabij Utrecht helpen. Ananta helpt u dan graag uw levenslust weer terug te vinden.

De behandeling

Wanneer u kiest voor een behandeling van depressie in Utrecht bij ons, gaan we te werk in interactieve sessies. Tijdens deze sessies komen we snel tot de diagnose over welke vorm van depressie het gaat en hoe we deze gaan behandelen. Na het vaststellen hiervan maken we een persoonlijk behandelplan voor u op, zodat u er weer helemaal bovenop komt in uw eigen tempo. Ananta heeft al jarenlang ervaring op het gebied van de behandeling van depressie en werkt alleen met gecertificeerde therapeuten. Al onze behandelmethodes zijn daarnaast geaccrediteerd.

Andere werkvormen van Ananta

Ananta is een breed georiënteerd opleidingsinstituut en behandelcentrum en biedt zowel korte als langdurige opleidingstrajecten en behandelingen gericht op bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Naast de behandeling van depressie kunt u voor vele andere behandelingen, cursussen én opleidingen bij ons terecht. Zo kunt u voor de volgende werkvormen ook bij ons terecht:

  • Communicatie met jezelf en anderen
  • Coaching
  • Chakrapsychologie
  • Therapie (lichaamsgerichte therapie, archetypische psychologie)
  • Energiewerk
  • Sjamanistische technieken

Aanmelden voor een behandeling

Denkt u dat uzelf (of wellicht iemand anders) baat heeft bij een behandeling tegen depressie? Meld u dan nu aan en ontdek wat Ananta Opleidingen & Advies voor u kan betekenen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of schrijf u meteen in voor een behandeling van depressie nabij Utrecht. We helpen u graag verder, zodat u weer goed in uw vel zit!

Aanmelden Contact opnemen

(035) 751 20 30