Tot voor kort waren mysteriescholen geheime instituten, die de oude kennis en wijsheid van het leven bewaakte en beschermde en enkel hun kennis doorgaven aan hen die daar voor geroepen werden. Veel van deze oude kennis komt van oorsprong uit het sjamanisme en was verbonden met de natuurvolkeren die een diep weten  hadden van het mysterie van het leven, gebaseerd op de ervaring van het leven zelf.

Er is momenteel veel in beweging op aarde en er zijn grote energieveranderingen die voelbaar zijn voor de meeste mensen, de aarde gaat door een geboorteproces heen, maar dat betekent ook een sterven van alles wat niet meer voedend is en ons niet werkelijk dient. Als mensen worden we uitgedaagd om in zowel het stervensproces als de geboorte mee te bewegen. De tijd is rijp en veel mensen zijn zoekende en hebben behoefte om zichzelf te leren kennen en begrijpen. Klaar voor een bewustzijnsreis naar binnen, om deel uit te maken van een nieuwe wereld waarin we verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven en als het ware mede scheppers worden met het Goddelijke.

De afgelopen jaren sinds de oprichting van Ananta in 2002 hebben we binnen onze  opleiding en lesprogramma’s al de oude kennis ingebracht en geïntegreerd in al onze lessen. Nu ervaren we dat het tijd is om de mysteries van het leven zoals wij ze zelf hebben mogen ontvangen door te geven, aan een ieder die dat wil en voor een ieder toegankelijk, zonder voorwaarden.

Omdat we geloven dat de tijd hier rijp voor is en wij allemaal vanuit onze vrije wil een keuze dienen te maken in het proces op aarde, maar dan wel dienen te weten welke mogelijkheden er zijn. Want ons voedsel is niet meer in staat ons te voeden, onze gezondheidszorg is niet meer in staat om ons gezond te houden en onze samenleving kan ons steeds minder een werk en inkomen garanderen. Onze kinderen komen van school met een diploma en stranden vervolgens, omdat er geen banen genoeg zijn. Dat vraagt om een nieuwe manier van denken, leven, vormgeven en verantwoordelijkheid nemen voor onszelf en onze samenleving.

Naast de wortels vanuit het sjamanisme zullen we met de Ananta mysterieschool terug gaan naar het oude Lemurié, waarin we als mensheid in staat waren om lucht via (eigen) liefde om te zetten naar leven zoals de plantenwereld ons dat nog steeds voorleeft. We waren in staat om onszelf te verjongen en te vernieuwen, aangesloten als we waren op het ritme van het leven en de seizoenen en eeuwig leven ons geboorterecht was. Ook de Egyptenaren wisten van het mysterie van het leven zelfs in het aangezicht van de dood, omdat ze kennis hadden van de magie. We brengen deze magie opnieuw tot leven en werken daarnaast samen met de oude goden van Lemurié, de meesters van de witte broederschap en de Hathors (hartsenergie vanuit de 4e dimensie), maar vooral met de eigen wijsheid in jezelf, die al aanwezig is en enkel herinnert en ontsloten dient te worden

Binnen Ananta, zullen we werken met de kennis en wijsheid vanuit deze verschillende stromingen en daarnaast zal er gewerkt worden met de heilige seksualiteit, die van oudsher, mits op een integere en verantwoorde manier toegepast, een snelweg is naar de eigen Goddelijkheid. Dat vraagt echter wel om een diepe heling op de verwrongenheid, taboes en misverstanden die er de afgelopen eeuwen op zijn ontstaan.

De diepe ervaringen en initiaties die deze school je biedt helpen je om antwoord te geven op vragen zoals;

  • Wie ben ik?
  • Waar kom ik vandaan?
  • Wat is de bedoeling van mijn leven?
  • Hoe kan ik mijn leven volledig in eigendom nemen en vorm geven zoals ik dat wil in  co-creatie met deze planeet, de mensen, dieren, de natuur en het Goddelijke?

De reis naar het ontdekken en bewust worden van jezelf is een reis naar het helen en ontwikkelen van je eigen ziel en er is maar weinig wat meer voldoening geeft dan het kennen van jezelf. Verder door bewegen naar je hoogste potentieel en leren hoe je uitdrukking kan geven aan je eigen essentie en ziel.

Je gaat het commitment aan met je zelf, door je in te schrijven voor de eerste 2 jaar. Daarna bestaat de mogelijkheid om een verdere verdieping aan te gaan van nogmaals 2 jaar. Je hebt 2 lesdagen per maand, van september tot en met juni. Dat zijn totaal 20 dagen. In de zomermaanden, juli en augustus, zijn er geen lessen.

De kosten voor deze reis zijn € 2660 per jaar, is € 133 per dag

We starten in september 2015 met de volgende groep. Voel je je aangesproken voor deze reis en wil je meer informatie, dan ben je welkom voor een persoonlijk gesprek waarin we kunnen afstemmen of jouw verwachtingen en vragen passen wat wij als school te bieden hebben. Neem dan even contact op met Isabella Sophia via de mail; i.albers@ananta.nl voor een afspraak.

AanmeldenContact opnemen

(035) 751 20 30